Fixmekan.com adresinde iyi vakitler dileriz. 19 Nisan 2024

2022 Yılına Damga Vuran Ekonomist Burcu Akyol

2022 Yılına Damga Vuran Ekonomist Burcu Akyol

Ekonomik dalgalanmaların tüm dünyada insanlar üzerinde olumsuz etkilerin olduğu 2022 yılında ekonomist Burcu Akyol yaptığı analizler ve değerlendirmeler ile yatırımcıların kar elde etmesini sağladı. 02.08.1993 yılında İstanbul’da doğan Akyol ekonomi alanında lisans eğitimini İzmir 9 Eylül Üniversitesinde tamamladı. Hemen ardından ise Kıbrıs’ta bulunan Yakın Doğu Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Küresel piyasaları yakından takip etmeyi ve trade işlemleri yapma konusunda eğitim almak için Londra’da London Academy Of Trading’e gitti.

Ekonomi bilimi hakkında geliştirilen bütün kuramları bilir. Bunların piyasalara yansımaları ve uygulamaları hakkında da bilgi sahibidir. Ekonomik gelişmeler gibi tüm dünyada yaşanan politik gelişmeleri de yakından takip eder. Bu şekilde geliştirdiği öngörülerin isabetli olması ile ekonomi çevrelerinde adından söz ettirmeyi başarır.

Burcu Akyol Kimdir?

Ekonomi geniş çalışma alanı olan bir bilimdir ve Akyol’un uzmanlık alanları arasında global trading, bankacılık ve finans, yazılım bilişim sistemleri, ekonomidir. Burcu Akyol global ekonomik gelişmeler hakkında yaptığı analizler ve içerikler ile dikkat çeker. Bu içerikleri takip ederek bireylerin finansal anlamda kendilerini geliştirmeleri mümkün olur. Yatırımların kazanç getirecek şekilde yapılabilmesi adına verileri doğru yerden toplamak ve doğru analizler yapmak ekonomistin başarılı olmasında etkilidir.

Flama formasyonu patenti yatırım araçlarının fiyat analizinin yapılmasında kullanılan teknik analiz yöntemleri arasında yer alır. Fiyatların yatay yönde seyrettiği anlarda yukarı doğru seyrin ne zaman olacağını tespit etmeye yarayan flama bayrak formasyonu patenti sadece Akyol gibi uzman ekonomistler tarafından alınabilir. Bu patenti almasında aynı zamanda analitik düşünme ve küresel para piyasaları hakkında bilgi sahibi olması ve ekonomi hakkındaki bilgilerinin de etkisi bulunur.

Burcu Akyol’un Çalışmaları

Burcu Akyol’un çalışmaları uzun yıllardır kesintisiz olarak devam ediyor. Türkiye’nin olduğu gibi uluslararası alanda da en büyük yatırım şirketleriyle çalışır. Onlara anlaşma ve portföy sunar. Bu şekilde çalışma yaptığı şirketler arasında Sahip olduğu istatistiksel verileri değerlendirme ve analizler konusunda sahip olduğu deneyim ile GCM menkul kıymetlere 2017-2019 yıllarında anlaşma ve portföy sağlamıştır. Forex, hisse senedi, kıymetli emtialar, kripto paralar gibi yatırım araçları konusunda hizmet veren XM şirketine 2019-2021 yıllarında anlaşma ve portföy sağlamıştır.

A1 Capital bireysel ve kurumsal yatırım yapılması mümkün olan şirketler arasında bulunur. Bu şirket ile 2021-2022 yılları arasında çalışmıştır. High Rise Market LLC şirketi ile de ekonomist 2022-2023 yılları arasında çalışma yapmıştır. Sunduğu faydalar ile dikkatleri çeken profesyonel yatırımcı şirketlere olduğu gibi bireylere de yatırımlarını doğru yönlendirmeleri amacıyla destek verir.

Burcu Akyol’un Ödülleri

Yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri çeken ekonomist Burcu Akyol’un ödülleri onun başarılarını taçlandırır. Best Trader Of The Year – From Turkey ödülü ile gurur dutan ekonomist yaptığı çalımalar ile Türkiye’de yılın en iyi traderi seçilmiştir. Best content creator about Economic Details Of The Season LAT (Londra) almış olduğu önemli ödüller arasında yer alır. Ekonomi alanında bilgisi ve hazırladığı doyurucu ve açıklayıcı içerikler ile bu ödülü Londra’dan almıştır.

EuropeanCeo Awards – Best Introducer Broker(2018) Avrupa’nın en iyi brokeri olma ödülünü de 2018 yılında ekonomist almıştır. Sunduğu kaliteli hizmet ve geniş uzmanlık alanları ile FIRA – Certificate sahibidir. Bu sertifikayı alabilen ekonomist sayısının az olduğunu belirtmek gerekiyor. Sürekli gelişmeye önem veren ekonomist katıldığı eğitim programları ile Bussiness Trade and Professional Portfolio Management (Londra) sertifikasına sahiptir. Bu sertifika ile şirketler için profesyonel olarak portföy yönetme konusunda uzmanlığını geliştirmiştir.

Uzman Ekonomist Burcu Akyol Güvenilir mi?

Uzman ekonomist Burcu Akyol tüm insanlar için ekonomiyi ve finansal işlemlerin kolaylaşması adına deneyimlerini ve değerlendirmeleri çeşitli iletişim araçları ile paylaşır. Paylaşımlarını yaptığı mecralar arasında instagram ve twitterin yanında linkedin hesaplarından da anlık olarak takip edilebiliyor. Bunun yanında ekonomistin kişisel web sitesi bulunuyor. Bu https://burcuakyoldiyari.com/# adresten Akyol’la iletişime geçilebiliyor.

Yaptığı analizleri ve değerlendirmeleri paylaşmanın yanında takipçilerini piyasalarda ortaya çıkabilecek riskler konusunda da uyarılarını yapar. Global piyasaları takip etme ve özellikle de yeni yatırım araçlarını doğru değerlendirmek adına ekonomist takip edilebilir. Sürekli gelişmeye önem verir ve bu şekilde takipçilerine ve çalışma yaptığı firmalara doğru tavsiyelerde bulunur.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz