Fixmekan.com adresinde iyi vakitler dileriz. 19 Nisan 2024

2017 Yatak Odası Modelleri

2017 Yatak Odası Modelleri

2017 Yatak Odası Modelleri

2017 de yatak odası modelleri, ilk bakışta tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Hem kalite hem de görsellik ön planda tutulmuştur. Modern ve zarif olmasının yanı sıra rahat ve konforlu olmasın da özen gösterilmiştir. 2017 yılında birbirinde özenli modeller bulunmaktadır. Hem modern hem de klasik parçalar birleştirilmiştir. Birçok farklı renk kombinlenmiştir. Her bütçeye uygun yatak odası modeli bulunmaktadır. Klasik tarzlardaki modellerde, yüksek ve tahta görünümlü yatak başlıkları bulunmaktadır. Yine aynı görünümde dolaplar ve makyaj masası ile tamamlanmaktadır.

Genellikle bu modellerde açık renkler tercih edilmektedir. Daha modern görünümlü modellerde ise yere yakın yataklar ve yatağın tamamını çevreleyen ayrıntılar bulunmaktadır. Gardıropta ise farklı renkler birleştirilmiş ve farklı detaylar kullanılmıştır. Hem modern çizgilerin hem de klasik tarzın izlerini taşıyan yatak odası modellerinde, kahve ve beyaz tonları kullanılmıştır. Yatak başlığı minderlerde oluşmaktadır. Minderin ortasında kitapların ya da özel eşyaların konabileceği küçük bir raf bulunmaktadır.

Bu raf minderi ikiye ayırmaktadır. Gardıropta ise, farklı geometrik şekiller bulunmaktadır. Bu detaylar, yatak ile uyum içinde olması için kahve tonlarından oluşmaktadır. Dolabın bir kısmında da boy aynası bulunmaktadır. 2017 yılında dolapta bulunan ve dolabın tamamını kaplayan aynalar yerine dolabın tek kapağında bulunan boy aynaları yer almaktadır. yatak boyları genellikle yere yakındır ve Yatak başlıkları yatağın genişliğini geçmeyecek şekilde tasarlanmıştır.2017 yatak odası modelleri2017 Yatak odası mobilya modelleri2017 Yatak odası modelleri2017 Yatak odası modelleri ve dekorasyonları yatak odası halı ...2016-2017 Evkur Yatak Odası Takımı Modelleri ve Fiyatları ...yatak odası halıları 20162016 Yatak odası modelleri ve dekorasyonları yatak odası duvar ...2017 İstikbal yatak odası modelleri

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz