Fixmekan.com adresinde iyi vakitler dileriz. 19 Mart 2024

2023 yılı banyo örnekleri

2023 yılı banyo örnekleri

Banyolar genelde evlerin terk edilmiş mekanları gibidirler, 2023 yılı örnekleri oysaki birçok kişi için evinin her köşesi ayrı bir güzellik ifade etmektedir. Genellikle soğuk ve ıslak mekanlar olarak bilinen banyolar insanın içini ürpertmektedir. Oysaki günümüzde banyolar için ayrı ayrı dekorlar düşünülmektedir. Ancak bu dekorları düşünürken de zaten zihinde soğuk bir  anlam ifade eden banyoları daha da kötü bir düş haline getirmemek gerekir.

Banyoda yine seçilen dekorların yanı sıra fayansların, banyo dolaplarının, duşa kabinlerin vs. renklerinin uyum içerisinde olması da çok önemlidir. Genellikle günümüzde artık daha açık ve sade renkler tercih edilmektedir. Eskiye nazaran kahverengi ve tonları artık neredeyse yok denilecek kadar az. Dekor olarak ise çiçek ve böcek tarzı desenler yerinde daha sade şekilli olan dekorlar tercih edilmektedir.

Ahşap tonları, parke desenli zeminler banyoyu daha sıcak göstereceğinden tercih edilebilecek renklerdir. Bu renkleri seçerken diğer uygulamalarımızı daha açık tonlarda seçmemiz ortamı basık olmaktan kurtaracak ve daha sıcak bir ortam haline getirecektir.

Ve yine ortamın daha sıcak görünmesi için klasik objeler kullanmakta fayda olacaktır.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz